top of page

Trainers van Fullbody Fit

Suus Buurman

Ik ben Suus Buurman, 36 jaar, personal trainer en groepstrainer. Met mijn man en drie kids woon ik in Doorn.

Bewegen is zowel mijn passie, als mijn uitlaatklep. Ik geniet onwijs van de combinatie van bewegen en het buiten zijn!

Niks zo lekker als het gevoel dat je je lichaam hard hebt laten werken. Ik loop graag hard, maar kan ook enorm genieten van een pittige krachttrainingssessie.

Wat ik zo mooi vind aan mijn job, is dat ik mensen mag helpen om fitter en sterker te worden! Ik zie mensen groeien en zet ze graag in hun kracht. Ik laat je graag hard werken, beginnend met maatwerk, zodat we starten op een voor jou haalbaar niveau. Vanuit daar bouw ik graag met je aan de door jou gestelde doelen.
 
Dat is iets waar ik enorm van kan genieten. Daarnaast geeft het trainen ontspanning door inspanning te leveren. Ik laat je graag zelf ervaren wat een training voor jou kan doen!

Eric Pouw

WhatsApp Image 2023-07-09 at 13.19.36.jpeg

Hallo allemaal, mijn naam is Eric Pouw, bouwjaar 1974 en met mijn gezin woonachting in Maarn.

Voor mij is sport als eten en drinken; ik kan niet zonder. Ik fiets - op de weg, in het bos of binnen (ZWIFT) – is mijn hoofdsport, hoewel ik deze liefde deel met hardlopen. Draven over de weg of in de mooie natuur rondom Maarn of tijdens een uitdagende trailrun in het buitenland is optimaal genieten. Daarnaast was ik vanaf mijn 18e veel in de fitness te vinden en heb ik me de afgelopen jaren beziggehouden met triatlon.

Daar heb ik in fysiek en mentaal opzicht ontzettend veel van geleerd; lessen die in het dagelijks leven ook van pas komen. Ik zie het geven van training dan ook als een prachtige kans om bijna 40 jaar sportbeleving,- kennis én ervaring met anderen te delen.

Je kunt bij mij persoonlijke aandacht voor de techniek en uitvoering van oefeningen, bewegingen- en houdingen verwachten, waarbij ik ernaar streef om je zo te motiveren dat je bereid bent om het uiterste uit jezelf te halen, uiteraard met af en toe een knipoog en de broodnodige humor. Ik zie er naar uit je in mijn les te kunnen begroeten!

EricPouw

Sophie Pierik

SophiePierik.jpeg

Ik ben Sophie, 35 jaar, in opleiding voor groepstrainer. Samen met mijn vriend en 2 kids woon ik in Maarn. Ik ben altijd al in beweging geweest. Waarbij vooral mijn discipline om altijd te gaan hoog in het vaandel staat. 


Toen ik vorig jaar vrij stond van werk. Heb ik eindelijk de kans gegrepen om na te denken wat mij gelukkig maakt. En dat is buiten in beweging zijn. Waarbij lesgeven en vooral begeleiding voor ontwikkeling en groei van je lijf, en aanbieden van andere mogelijkheden qua oefeningen, mij positieve energie geeft.


Momenteel volg ik een sportopleiding waarbij ik kennis op doe van het menselijk lichaam. En waarbij ik de kans krijg te bepalen wat mijn passie is; groepslessen of op den duur personal training te geven.

Zelf houd ik ervan om mijn lijf te laten groeien door sterker en energieker te maken door het hard te laten werken. Maar ook de balans te geven door vinyasa yoga.

 

Hopelijk zien we elkaar snel bij Fullbody Fit!

SohiePierik
bottom of page