top of page

Tess

Professioneel maatwerk in de buitenlucht! 

 

Na een hele tijd weinig sporten en vooral bourgondisch leven. Ben ik bij Suus begonnen met personal training. Heel blij en tevreden met het maatwerk dat ze levert m.b.t het type training dat je zou willen, eventuele beperkingen waar rekening mee moet worden gehouden, speciale wensen of doelen waar je voor gaat, tot aan de manier waarop ze je motiveert (gewoon een beetje gezellig aanmoedigen of juist op de harde bootcamp-manier? Alles kan;). De training is elke week anders en blijft uitdagend, de uitvoering van de oefeningen houdt Suus nauwlettend in de gaten, ze corrigeert vakkundig waar nodig of biedt alternatieven aan. Je progressie houdt ze regelmatig bij. Wanneer mijn man mee gaat past ze de oefeningen ook moeiteloos aan onze verschillende niveaus aan. Alle spullen die je nodig hebt, heeft ze bij zich. Daarnaast is Suus zelf ook nog eens een onwijs leuk mens – de  combinatie van dit allemaal maakt dat mijn luie ik ook bij wind en weer uitkijkt naar dit wekelijkse sportmoment in het bos!

Juul Verstegen

Op advies van mijn bekkenfysio gaan trainen bij Suus: een aanrader! Ze geeft je een intensieve full body workout (inclusief spierpijn) terwijl ze rekening houdt met fysieke klachten als bekkenpijn. Mijn tweede zwangerschap ben ik zoveel sterker en fitter doorgekomen dankzij deze trainingen, had ik dat de eerste keer ook maar gedaan! Nu vol goede moed weer bij Suus aan slag om weer 'back in shape' te raken.

Testimonials Fullbody Fit

Rosa

Suus werd me aangeraden door mijn bekkenfysiotherapeut. Ik heb ervaren dat ze heel kundig is waar het trainen met bekkenklachten betreft. Dat maakte dat ik tot het eind van mijn zwangerschap heb kunnen blijven sporten. Maar ook na de bevalling train ik graag met haar om weer fit en sterk te worden. Suus is enthousiast en daagt uit in haar trainingen en corrigeert waar nodig. Ze heeft oog voor alle individuele deelnemers zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

Simone Andringa

Trainen bij Suus: dat kan ik iedereen aanraden! Zoek je een leuke  trainster, die goed kijkt naar jou als individu, met je sterke sportieve kanten, maar ook goed rekening houdt met eventuele blessures? In een kick ass groepsles met allemaal enthousiaste andere deelnemers? Dan ben je bij Suus aan het juiste adres! Haar groepslessen zijn intensief op een hele goede manier, ook nog eens leerzaam en vooral heel erg leuk. Daarnaast vind ik Suus gewoon ook een heel tof en leuk  persoon om bij te trainen, ook niet onbelangrijk! Ik heb diverse groepslessen geprobeerd, maar nog nooit ergens zo effectief en leuk getraind als bij Suus.

Annegriet Kuiken

Het is zalig om bij Suus te trainen. Energiek, betrokken en met humor verzint ze iedere keer creatieve trainingen. Haar oprechte enthousiasme voor sport is aanstekelijk.

Sara Nuijten

Ik train nu zo’n 3,5 jaar bij Suus en kan alleen maar zeggen: niets dan lof! Trainen tijdens zwangerschap, terugkomend na zwangerschap en gevorderde bootcamp: op al deze verschillende gebieden is Suus zeer kundig. Ze weet wat je wel/ niet mag bij verschillende klachten en heeft waar nodig een alternatieve oefening paraat. Suus is enthousiast, vriendelijk en meelevend. Ik merk dat ik sterker en fitter ben door haar trainingen en heb oprecht plezier in de trainingen bij haar!

Joost 

Bij Suus trainen is top! Ze is kundig, duidelijk en maakt trainen leuk. Ik ga altijd tot de max, maar Suus zorgt ervoor dat ik daar niet aan voorbij ga. Met veel lol en passie van haar, zou ik het iedereen aanraden. Met plezier en spierpijn de week weer goed beginnen.

Tess
Wieke
Wouter
Rosa

Mark Feenstra

Met Suus sporten is super, al meerdere bootcamps en sportscholen gehad. Helaas hierbij toch een aantal blessures op gelopen. Door mijn fysio doorgestuurd naar Suus. Wat een goede keuze! Lekker buiten, niet alleen en bovenal een trainster die exact weet waar mijn sterke en zwakke punten zitten. Ze daagt mij uit, om verder te gaan, maar met oog op mijn fysiek!
Met veel passie, humor en een persoonlijke touch, ga ik elke week met veel plezier sporten!

Lotte Boonstra

Stel je voor, een prachtig bos, een persoonlijk sportplan, een fit lijf en goed gezelschap. Het kan echt! Vroeg Suus mij om mijn ervaring met jullie te delen? Tuurlijk! Maar nee nee, ik zou dat nooit doen wanneer ik er niet volledig van overtuigd zou zijn dat een training met Suus goed is voor iedereen. 

Ik ben persoonlijk in 2020 bij Suus begonnen met personal training nadat ik me realiseerde dat groepstrainingen mij niet meer voldoende hielpen bij het ontwikkelen en nastreven van mijn persoonlijke sportdoelen, dan wel het versterken van de (voor mij) essentiële spiergroepen om blessurevrij te blijven bewegen. Suus luistert zorgvuldig naar mijn wensen, stelt in overleg en op basis van mijn sportdoel(en) een trainingsplan op, en past dat plan vervolgens continue aan mij aan. Suus staat niet met een, in dat prachtige bos gevonden, stok klaar om jou over grenzen te duwen maar leert samen met jou die grenzen kennen en langzaam te verleggen. Volledig verantwoord, met een hoop kennis, op jouw tempo. Dat is wat je kan en mag verwachten!
Suus is ontzettend kundig en echt heel fijn gezelschap, haar enthousiasme werkt aanstekelijk en motiverend! 

Dus een stukje ongevraagd advies: doe eens gek en probeer het gewoon, geef Suus 60 minuten van je tijd en ervaar het zelf! 
(Worst case scenario regent het onwijs hard en staat ze met een paraplu boven je hoofd zodat jij je grondoefeningen kan doen, maar dan heb je tenminste nog steeds gelachen 😉)

Wout Swolfs

Sportief willen zijn. Werken om die kilo's weg te krijgen. Gaan trainen. Goed trainen met aandacht. Het zijn altijd mooie uitdagingen en zo makkelijk om gewoon met een groepje mee te trainen, een dag over te slaan. Denken dat groepsdynamiek en trainingsschema's ook voor mij werken. Veel van deze trainingen heb ik gedaan en elke keer gemerkt dat de klad er makkelijk in komt. Zowel in de uitdaging, de begeleiding en ook de blessures door verkeerde trainingen. Tot ik Suus tegenkwam. 

 

Vanaf moment één heeft ze een maatwerk trainingsschema gemaakt, uitgedaagd, en het schema veranderd door de veranderingen in wat ik kan, ben gaan kunnen. Met humor en aandacht voor elke oefening, elke stap, neemt ze me mee richting een sterker lijf, beter uithoudingsvermogen en meer stabiliteit. Regelmatig een fitheidstest om te kijken waar ik sta, en op basis daarvan veranderingen in het schema. Elke training weer vraagt ze hoe ik me voel of er bijzonderheden zijn en superflexibel past ze dan de training aan. Alles met kennis en kunde van een groot scala aan oefeningen, en ook van de fysiologische achtergrond van het menselijk lichaam. En met humor, bijzonder veel humor. Bijna elke training hebben ook mijn lachspieren een setje gedaan ;) Trainen bij Suus is inspannend, ontspannend, lekker in de buitenlucht en nooit saai. Altijd fiets ik met een voldaan gevoel weg. Vaak de volgende dag spierpijn. Dat is goed voor me zegt Suus. En ze heeft gelijk.

Marleen Lodder

Suus weet sporten leuk te maken! Ook tijdens mijn zwangerschappen wanneer het normale sporten niet meer zo goed lukte. En na de bevalling weet ze precies hoe je weer terug in vorm kan komen. Core trainen vind ik over het algemeen niet zo leuk, maar in de buitenlucht met een gezellige groep sporters en vrolijke Suus merk je het bijna niet. Behalve de dag erna natuurlijk ;)

Liesbeth Swolfs

De week starten met een training om 8 uur bij Suus in het bos, een beter begin van de week is er wat mij betreft niet. Iedere training is anders, maar het is altijd uitdagend. Suus weet op de juiste momenten te motiveren, heeft humor en is ontzettend betrokken. Ik krijg iedere keer weer zoveel energie van een training, ik wil niet meer zonder. Tijdens mijn derde zwangerschap ben ik gewoon door blijven trainen en in tegenstelling tot de eerdere zwangerschappen voelde ik me erg fit, energiek en had ik nauwelijks bekkenklachten. Suus weet dan ook exact wat er wel en niet getraind mag worden tijdens en na de zwangerschap, dat geeft veel vertrouwen. Na de bevalling voelde ik me ook snel weer fit en sterk, dat heb ik echt te danken aan de trainingen.

Wieke

Iedere training bij Suus is anders en Suus weet je als geen ander uit te dagen. Ze is in staat te differentiëren in niveauverschillen in groepstrainingen. Als iemand die graag hardloopt, veel werkt achter een PC, en 4 kinderen heeft, heb ik gemerkt dat de bootcamp mijn core zeer heeft versterkt en dat ik veel sneller ben gaan hardlopen. Bovendien helpt de training tegen computer gerelateerde klachten en een slechte houding. Ik zou iedereen, en in het bijzonder hardlopers, een wekelijkse training bij Suus van harte aanbevelen als vast onderdeel in hun trainingsschema. Trainen in de buitenlucht geeft bovendien een enorme extra vitamineboost!

bottom of page