top of page

Personal Duo Training bij Fullbody Fit

Wil jij eindelijk dat resultaat bereiken, wat je zelf niet voor mogelijk hield? Samen met je sportmaatje! En wil je dit ook vasthouden?
 
Blijvende verandering, daar ga ik samen met jullie voor!
 
Of jullie nu net beginnen met trainen, of dat jullie die boost nodig hebben om om ieder zijn eigen doelen te behalen. Ik help jullie graag om meer uit je trainingssessies te halen. Samen met jullie maak ik graag een persoonlijk trainings en doelen plan met elk van jullie. En het allerliefst, maak ik die doelen ook meetbaar.
 
Wil je weten hoe? Schrijf je in en ervaar het zelf!

Onze fittest

Het is altijd fijn om te merken dat je vooruitgang boekt met sporten. Ervaren is één, maar het is uiteraard prettig om dit ook meetbaar te maken!  Om dit goed in kaart te brengen, meten we dit regelmatig door middel van de fittest. 

De test bestaat uit verschillende onderdelen en oefeningen waarin alle spiergroepen aan bod komen. We testen onder andere: kracht, snelheid en (spierkracht-)uithoudingsvermogen.  Fijn om te kijken of al dat harde trainen van de afgelopen weken loont!

 DOELEN

  • Personal Duo Training bij Fullbody Fit, dé manier om tijd door te brengen met vrienden/partner

  • Motiveer elkaar en daag elkaar uit;

  • Professionele begeleiding;

  • Maak jullie persoonlijke, fysieke doelen meetbaar;

  • Altijd buiten trainen, werk aan jullie weerstand;

  • 100% persoonlijke begeleiding;

  • 100% Fun;

  • In de bossen van Doorn.

Personal duo training fullbody fit
Personal duo training fullbody fit
Personal duo training fullbody fit
SPORTERS DIE JE VOORGINGEN
Mark Feenstra
Met Suus sporten is super, al meerdere bootcamps en sportscholen gehad. Helaas hierbij toch een aantal blessures op gelopen. Door mijn fysio doorgestuurd naar Suus. Wat een goede keuze! Lekker buiten, niet alleen en bovenal een trainster die exact weet waar mijn sterke en zwakke punten zitten. Ze daagt mij uit, om verder te gaan, maar met oog op mijn fysiek!
Met veel passie, humor en een persoonlijke touch, ga ik elke week met veel plezier sporten!


Annegriet Kuiken
Het is zalig om bij Suus te trainen. Energiek, betrokken en met humor verzint ze iedere keer creatieve trainingen. Haar oprechte enthousiasme voor sport is aanstekelijk.

Samen buiten sporten, samen fitter en sterker worden onder professionele begeleiding? Volg dan een DUO Bootcamp Training bij Fullbody Fit!

bottom of page