top of page

Waarom buiten trainen met een Bootcamp gezond is!

Over Fullbody Fit

Ik ben Suus Buurman, 36 jaar, personal trainer en groepstrainer. Met mijn man en drie kids woon ik in Doorn.

Bewegen is zowel mijn passie, als mijn uitlaatklep. Ik geniet onwijs van de combinatie van bewegen en het buiten zijn!

Niks zo lekker als het gevoel dat je je lichaam hard hebt laten werken. Ik loop graag hard, maar kan ook enorm genieten van een pittige krachttrainingssessie.

Wat ik zo mooi vind aan mijn job, is dat ik mensen mag helpen om fitter en sterker te worden! Ik zie mensen groeien en zet ze graag in hun kracht. Ik laat je graag hard werken, beginnend met maatwerk, zodat we starten op een voor jou haalbaar niveau. Vanuit daar bouw ik graag met je aan de door jou gestelde doelen.
 
Dat is iets waar ik enorm van kan genieten. Daarnaast geeft het trainen ontspanning door inspanning te leveren. Ik laat je graag zelf ervaren wat een training voor jou kan doen!

Trainen, doelen en consistentie
 
Vergeet even dat ik personal trainer ben. En een extreme liefde heb voor sport en bewegen. In combinatie met buiten zijn.
 
Jij leest dit, omdat je nadenkt over bewegen. Of dat nu is omdat je af wil vallen, conditie wil opbouwen, of fitter wil zijn. Het issue bewegen houdt je bezig.
 
Maar vraag je nu eens even af wát exact jouw motivatie is om te (gaan) bewegen. Want exact híérin vind je de key om het vol te houden. Om tijd vrij te maken in je drukke schema van werk, sociaal leven en misschien wel een druk gezin. Want dat is iets waar we ons allemaal in bepaalde mate in herkennen.
 
Wát motiveert jou om te bewegen? Ik kan natuurlijk een prachtig verhaal gaan houden over de gezondheidsvoordelen. Een gezond gewicht, goede conditie, fit lijf, en natuurlijk de positieve stofjes die vrij komen bij het bewegen. (Dopamine, serotonine en endorfine). Maar waarschijnlijk is dit geen nieuws en weet je dit allang.
 
De reden dat ik je vraag om na te denken over jóúw motivatie om te bewegen? Consistentie en een doel! Als jij weet wat jouw doel is, dan heb je gelijk antwoord op de vraag: hoe train ik én hoe houd ik dat vol?
Stel je voor: jij wil graag afvallen en start dit nieuwe jaar vol goede moed met sporten. Maar je weet ook van jezelf dat je snel afhaakt. Door dit helder te krijgen is het makkelijker om een plan te maken:
 

  1. Zorg voor een sportmaatje. Dit is jouw stok achter de deur. En zorgt voor consistentie. Je houdt makkelijker vol! Bijvoorbeeld, samen een bootcamp training volgen!

  2. Kies een manier van bewegen/ sport waar jij van geniet! Ook hiervoor geldt: zo houd je het langer vol!

  3. Neem (in het voorbeeld van het doel afvallen) naast je beweging, ook je voeding onder de loep! Ook het doel “kracht opbouwen” vereist een check op je voeding: krijg je bijvoorbeeld genoeg eiwitten binnen?

  4. Plan een vaste tijd in voor een training, blok deze in je agenda en wijk hier zo min mogelijk van af. Opnieuw: consistentie!

  5. Als laatste, stel jezelf haalbare doelen en beloon jezelf hiervoor! Dit kan zijn: een nieuwe (sport)outfit als je die 3 kilo bent afgevallen óf als je die 15/20 kilo kan “shoulderpressen”.

 
Zoek dus uit wat jóúw beweegredenen zijn om te gaan trainen. Dit is alles bepalend voor de mate van succes. En natuurlijk is genieten van sporten een doel op zich. Misschien wel het “beste doel” dat er bestaat.
 
Suus

Sporten bij Fullbody Fit

- Bootcamp Beginners
- Bootcamp Instap
- Bootcamp Gevorderd
- Bootcamp Zwanger
- Bootcamp Men Only
- Bootcamp Outdoor


- Bootcamp trainingen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, in Doorn en Driebergen.

- Personal Training, 1 op 1
- Personal DUO Training, 2 op 1
- Small Group Training, 4 op 1

- Iedereen kan meetrainen, alle niveau's. 
- Opbouw van conditie na of met een blessure.
- Sporten tijdens en na je zwangerschap.

Bootcamp trainingen op:
- Maandag
- Woensdag
- Zondag

Personal trainingen op:
- Maandag
- Dinsdag

 

Waarom trainen
Terug home
bottom of page