top of page

Sport mee met onze Personal Training 

Wil jij eindelijk dat resultaat bereiken, wat je zelf niet voor mogelijk hield? En wil je dit ook vasthouden?
 
Blijvende verandering, daar ga ik samen met jou voor!
 
Of je nu net begint met trainen, of dat je die boost nodig hebt om jouw doelen te behalen. Ik help je graag om meer uit je trainingssessies te halen. Samen met jou maak ik graag een persoonlijk trainings en doelen plan. En het allerliefst, maak ik die doelen ook meetbaar.
 
Wil je weten hoe? Schrijf je in en ervaar het zelf!

Onze fittest

Het is altijd fijn om te merken dat je vooruitgang boekt met sporten. Ervaren is één, maar het is uiteraard prettig om dit ook meetbaar te maken!  Om dit goed in kaart te brengen, meten we dit regelmatig door middel van de fittest. 
 
De test bestaat uit verschillende onderdelen en oefeningen waarin alle spiergroepen aan bod komen. We testen onder andere: kracht, snelheid en (spierkracht-)uithoudingsvermogen.  Fijn om te kijken of al dat harde trainen van de afgelopen weken loont!

JOUW DOELEN

  • Personal training; de beste manier om meer uit jezelf te halen;

  • Trainen onder professionele begeleiding;

  • Personal training in de bossen van Doorn en Driebergen;

  • Jouw persoonlijke, fysieke doelen behalen

  • Jouw voortgang meetbaar maken

  • Tijd voor jezelf;

  • Altijd buiten trainen; werk aan je weerstand;

  • 100% persoonlijke begeleiding;

  • Word fysiek en mentaal sterk!

Personal training fullbody fit
Personal training fullbody fit
personal training fullbody fit
SPORTERS DIE JE VOORGINGEN

Tess

Professioneel maatwerk in de buitenlucht! 

 

Na een hele tijd weinig sporten en vooral bourgondisch leven bij Suus begonnen met personal training. Heel blij en tevreden met het maatwerk dat ze levert m.b.t het type training dat je zou willen, eventuele beperkingen waar rekening mee moet worden gehouden, speciale wensen of doelen waar je voor gaat, tot aan de manier waarop ze je motiveert (gewoon een beetje gezellig aanmoedigen of juist op de harde bootcamp-manier? Alles kan;). De training is elke week anders en blijft uitdagend, de uitvoering van de oefeningen houdt Suus nauwlettend in de gaten, ze corrigeert vakkundig waar nodig of biedt alternatieven aan. Je progressie houdt ze regelmatig bij. Wanneer mijn man mee gaat past ze de oefeningen ook moeiteloos aan onze verschillende niveaus aan. Alle spullen die je nodig hebt, heeft ze bij zich. Daarnaast is Suus zelf ook nog eens een onwijs leuk mens – de  combinatie van dit allemaal maakt dat mijn luie ik ook bij wind en weer uitkijkt naar dit wekelijkse sportmoment in het bos!

Wout Swolfs

Sportief willen zijn. Werken om die kilo's weg te krijgen. Gaan trainen. Goed trainen met aandacht. Het zijn altijd mooie uitdagingen en zo makkelijk om gewoon met een groepje mee te trainen, een dag over te slaan. Denken dat groepsdynamiek en trainingsschema's ook voor mij werken. Veel van deze trainingen heb ik gedaan en elke keer gemerkt dat de klad er makkelijk in komt. Zowel in de uitdaging, de begeleiding en ook de blessures door verkeerde trainingen. Tot ik Suus tegenkwam. 

 

Vanaf moment één heeft ze een maatwerk trainingsschema gemaakt, uitgedaagd, en het schema veranderd door de veranderingen in wat ik kan, ben gaan kunnen. Met humor en aandacht voor elke oefening, elke stap, neemt ze me mee richting een sterker lijf, beter uithoudingsvermogen en meer stabiliteit. Regelmatig een fitheidstest om te kijken waar ik sta, en op basis daarvan veranderingen in het schema. Elke training weer vraagt ze hoe ik me voel of er bijzonderheden zijn en superflexibel past ze dan de training aan. Alles met kennis en kunde van een groot scala aan oefeningen, en ook van de fysiologische achtergrond van het menselijk lichaam. En met humor, bijzonder veel humor. Bijna elke training hebben ook mijn lachspieren een setje gedaan ;) Trainen bij Suus is inspannend, ontspannend, lekker in de buitenlucht en nooit saai. Altijd fiets ik met een voldaan gevoel weg. Vaak de volgende dag spierpijn. Dat is goed voor me zegt Suus. En ze heeft gelijk.

1 op 1 (hardloop) training, sneller je doelen behalen, fitter en sterker worden? Train dan met onze personal trainer!

bottom of page