top of page

HARDLOPEN | RUNNING CLINIC | FULLBODY FIT  

FULLBODY FIT RUNNING CLINIC 

DERDE EDITIE

Start : Donderdag 29 Augustus 2024
Duur : 11 weken, elke donderdag
Waar : Doorn 
Tijd : 19:30 to 21:00
Doel : Startbaanrun Soesterberg (niet verplicht, wel zo leuk)
Kosten : € 99,95
Voor wie : Gevorderd en Beginner

De Running Clinic = Vol !!! Plaats je op de wachtlijst!

Na groot succes staat de derde Running Clinic van Fullbody Fit al gepland! Wil jij je loop snelheid op de 5 of 10 km verbeteren of zelfs een halve marathon lopen! (gevorderd) of wil je goed leren hardlopen (Beginner)?

Meld je dan aan voor de Running Clinic van Fullbody Fit. De trainingen worden verzorgd door de ervaren loper en trainster Winnie Flamink. In deze cursus streven we naar het verbeteren van de looptechniek, conditie en snelheid.

Bij Fullbody Fit is persoonlijke aandacht zeer belangrijk, om deze reden zullen er een beperkt aantal plaatsen met een maximum beschikbaar zijn. 

Wil je meedoen? Schrijf je dan vóór 15 augustus 2024 in via de inschrijflink onderaan deze pagina. Vermeld daarbij je loopervaring, persoonlijke doel, eventuele (oude) blessures of andere bijzonderheden waarmee de trainer rekening moet houden.

Klik op de link hieronder om je aan te melden: Maar let op, vol = vol!


 

Note:

* Vol = Vol. De betaling zal plaatsvinden rond eind augustus 2024 en is een eenmalige inschrijving. Bij deze training zijn de credits van de bootcamp niet inzetbaar;

* De training gaat niet door wanneer er minder dan 7 aanmeldingen zijn, 12 aanmeldingen max;

* Bij het niet correct opgeven van (oude) blessures, staat Fullbody Fit niet in voor verdere fysieke klachten en is dit voor eigen risico, voor de overige AV zijn deze in te zien bij de aanmeldingspagina;

* Bij het aanmelden is het deelnemen aan alle trainingen een must, dit om de progressie en juiste techniek te waarborgen.

CLINIC

FULLBODY FIT HARDLOPEN

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding bij het hardlopen, bijvoorbeeld omdat je toe wil werken naar het lopen van een halve of hele marathon, of een snellere 5 of 10 km? Of misschien wil je iets met je looptechniek doen? Kijk dan eens of een op maat gemaakt persoonlijk hardloopschema of een hardloop-personal training iets voor jou is.

 

Hardloopschema’s

 

Een persoonlijk hardloopschema wordt door ons op maat gemaakt, gebaseerd op jouw doelen, beschikbaarheid en specifieke wensen. Samen met jou maken we een schema dat het beste bij jou past. We bieden schema’s aan van 12 weken voor 1 tot en met 3 looptrainingen per week.

 

Een hardloopschema bevat (naar wens) een (combinatie van) duurloop en/of een tempoduurloop en/of een intervaltraining. Omdat krachttraining een essentieel element is om een betere hardloper te worden raden we je een dergelijke training van harte aan. Daarom voegen we in het hardloopschema - naast het door jou gewenste aantal hardlooptrainingen - standaard een moment voor krachttraining toe. Voorbeeld: als je kiest voor een hardloopschema van 2 looptrainingen per week, krijg je een schema met 2 hardlooptrainingen en 1 moment voor krachttraining. Je traint dan in totaal 3 keer in de week (2x hardlopen en 1x krachttraining). De krachttraining voer je uit op één van de trainingsmomenten die Fullbody Fit aanbiedt.

 

Persoonlijke begeleiding op afstand

Misschien heb je naast het uitvoeren van de trainingen uit het schema ook behoefte aan feedback van ons? Of vind je het moeilijk om de trainingen te doen en wil je een stok achter de deur? In dat geval bieden we persoonlijke begeleiding op afstand aan. Dit houdt in dat wij aan de hand van je Garmin of Polar-gegevens je voortgang in de gaten houden en je daar kort feedback op geven. In een maandelijks telefonisch contactmoment (+/- 15 min) evalueren we de afgelopen maand en kijken we vooruit naar de komende maand. Indien nodig wordt het schema aangepast. Zo garanderen we dat je op een gezonde wijze blijft sporten.

 

 

Hardloop Personal Training

Naast hardloopschema’s en persoonlijke begeleiding op afstand is het ook mogelijk om 1-op-1 door ons getraind te worden. Dit kan bijvoorbeeld een training zijn waarbij we met je werken aan je loopstijl, of een training om het maximale uit een interval-training te halen. Laat ons weten waar je behoefte aan hebt, dan gaan wij voor je aan de slag!

 

Video-analyse looptechniek

Hardlopen wordt nog leuker als het je minder energie kost. Hoe mooi zou het zijn als je dit een aantal kleine aanpassingen in je loopstijl zou kunnen bereiken! Video-analyse is een nuttig hulpmiddel om je looptechniek eens goed onder de loop te nemen. We maken een aantal korte video’s terwijl je hardloopt en bekijken deze frame voor frame. Zo ontstaat een mooi beeld van je loopstijl- en techniek en de punten waar je aan zou kunnen werken om efficiënter te lopen. Echt een aanrader!

  

 

Hardlopen

HARDLOPEN? MAAR NIET ALLEEN?
MELD JE DAN AAN BIJ DE
RUNNING ClINIC, RUNNING PT OF RUNNING BEGELEIDING VAN FULLBODY FIT 

Vul het formulier in en sport mee met onze running!

Running Clinic 2024 - 29 augustus tot startbaanrun Soesterberg


Afschrijvingen vinden plaats in de maand van afname

Aanmelden runnig

FULLBODY FIT RUNNING TARIEVEN

Persoonlijk hardloopschema voor 12 weken:

  • € 49,95 op basis van 1 looptraining per week;

  • € 74,95 op basis van 2 looptrainingen per week;

  • € 99,95 op basis van 3 looptrainingen per week.

 

Persoonlijke begeleiding op afstand, 4 weken:

  • € 15,- (analyse gegevens en 1 contactmoment aan het eind van een cyclus van 4 weken)

  

Hardloop-personal training:

  • Per training € 69,95 1,5 uur

 

Video-analyse:

  • € 44,95 per analyse;

  • i.c.m. hardloop-PT: € 29,95 (Totaal € 99,90)

 

Tarieven
bottom of page