top of page

FULLBODY FIT RUNNING CLINIC 2023

Start : Dinsdag 22 Augustus
Duur : 12 weken, elke dinsdag
Waar : De Horst Driebergen
Tijd : 19:30 to 21:00
Doel : Startbaanrun Soesterberg
Kosten : € 99,-
Voor wie : Gevorderd en Beginner

Wil jij je loop snelheid op de 5 of 10 km verbeteren (gevorderd) of wil je goed leren hardlopen (Beginner)?

Meld je dan aan voor de Running Clinic van Fullbody Fit. De trainingen worden verzorgd door de ervaren lopers en trainers Eric en Margot. In deze cursus streven we naar het verbeteren van de looptechniek, conditie en snelheid.

Voor degenen die dit willen werken we toe naar deelname aan de 5 of 10 km van de Startbaanrun in Soesterberg op zaterdag 5 november. We sluiten de cursus op 8 november af.

Bij Fullbody Fit is persoonlijke aandacht zeer belangrijk, om deze reden zullen er een beperkt aantal plaatsen met een maximum van 30 beschikbaar zijn. 

Wil je meedoen? Schrijf je dan vóór 1 augustus 2023 in via de inschrijflink onderaan deze pagina. Vermeld daarbij je loopervaring, persoonlijke doel, eventuele (oude) blessures of andere bijzonderheden waarmee de trainers rekening moeten houden.

Klik op de link hieronder om je aan te melden:

Note:

* Vol = Vol. De betaling zal plaatsvinden rond 27 augustus en is een eenmalige inschrijving. Bij deze training zijn de credits van de bootcamp niet inzetbaar;

* De training gaat niet door wanneer er minder dan 12 aanmeldingen zijn;

* Bij het niet correct opgeven van (oude) blessures, staat Fullbody Fit niet in voor verdere fysieke klachten en is dit voor eigen risico, voor de overige AV zijn deze in te zien bij de aanmeldingspagina;

* Bij het aanmelden is het deelnemen aan alle trainingen een must, dit om de progressie te waarborgen.

bottom of page